Huldiging Seizoen 2004

Posted by on sep 3, 2011 in Artikels | 2 comments

Frank is Nederlands kampioen grasbaanrace 85cc geworden van de motorclub KNMV in het seizoen 2004.Hij is gehuldigd op vrijdag 29 oktober 2004 in het gemeentehuis van Tynaarlo. Frank is toegesproken door de wethouder H.Kosmeijer van sport en welzijn, waarbij werd opgemerkt dat Frank als eerste wordt gehuldigd in het nieuwe gemeentehuis van Tynaarlo.


 

2 Comments

  1. Goed gedaan Frank!

  2. Proficiat!

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes